OVER   MIJ

Ik ben Jacqueline en in 2023 ben ik gestart met Bureau Gezond.

Vanuit een passie om mensen te helpen en ondersteunen ben ik jarenlang in het juridische werkveld werkzaam geweest. Vanuit een passie voor alles wat raakt aan een gezonde leefstijl, heb ik in 2019 besloten een geaccrediteerde opleiding tot leefstijlcoach te gaan volgen bij de Academie voor Leefstijl en Gezondheid in Ede. Inmiddels heb ik een extra accreditatie behaald om ook kinderen/gezinnen te coachen bij het behalen van hun doelen.

Mijn missie is om mensen als (kinder)leefstijlcoach én ervaringsdeskundige te gidsen op hun pad naar een gezondere leefstijl. Naast gezonde voeding en beweging kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een goede nachtrust, omgaan met stress, meer ontspanning en een betere nachtrust.

Al vanaf mijn kindertijd houd ik van lekker eten, snoepen en (toen ik ouder was) ook van een wijntje. Talloze malen ben ik de strijd aangegaan tegen de extra kilootjes die hiervan het gevolg waren, met het bekende ‘jojo-effect’ en vaak een energiegebrek tot gevolg. Gaandeweg heb ik geleerd dát en hoe een gezonde(re) leefstijl voor je kan werken! Ik ben zó enthousiast geworden dat ik van mijn passie mijn beroep heb gemaakt.

Graag help ik je als leefstijlcoach op weg naar een gezondere leefstijl!

Wil je meer weten over mijn diensten, neem dan gerust vrijblijvend contact op!

Jacqueline ten Hoope, Bureau Gezond
Ik ben Jacqueline, een gepassioneerde leefstijlcoach.

Na mijn juridische carrière behaalde ik mijn accreditatie als leefstijlcoach aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid in Ede.

Mijn missie is mensen te begeleiden naar een gezondere leefstijl met de focus op voeding, beweging, stressmanagement en ontspanning.

Mijn eigen transformatie, van iemand die struggelde met haar gewicht en een energiegebrek naar iemand die vitaal is en bruist van de energie, bracht mij hier. Als ervaringsdeskundige help ik jou graag op weg naar een gezonder leven!

Scroll to top